| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tý jo,to je taková filosofická otázka asi jako jestli můžu být těhotná....

Takže je jí asi tedy 14 a do této doby nevykazovala absolutně žádný zájem ? Žádné předměty jí nešly alespoń o trochu víc, než jiné ?

netušíš, jestli je studijní typ ? Studijní typ znamená...jsem ochotná se případně 2 hodiny denně učit.

Má nějaké koníčky ?

Co dělá ve volném čase ?

Jaké má známky ?

Má ráda lidi ?

Ptát se dá na 1000 věcí. Jinak z humanitních oborů je podle mě velmi lukrativní psychologie a možná tak překladatelství, ale dneska je překladatelů hodně. Jinak se z humanitních oborů v oboru prosadí ti nejlepší a ostatní jdou jinam.

Podle mě je obor budoucnosti pedagogicka, speciální pedagogika. Ale taky chemie a jakýkoliv řemeslo.

Já bych třeba dítko s radostí poslala na zlatníka, na UMPRUM, na chemicko-technologickou, na elektro průmyslovku, ale taky na truhláře, elektrikáře i na švadlenu (ale mluvím všeobecně, ne jen o holkách). Gympl ano, pokud se jí rozbřeskne a dostane se na VŠ. Zlatý dno má restaurátorství knih například, dělají někteří mí příbuzní.

Mám štěstí na děti manuálně zručné, určitě se uživěj rukama, obě. Řemeslo má zlatý dno.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.