Zrovna vcera dcera slavila. Pronajal se na 2 hodiny bowling a pak dalsi dve jen presli na hriste beach volejbalu. Dort jsem prinesla, jinak byl otevreny ucet pro deti a dospele. Na piti, zmrzky, kafe...deti v rozmezi 7-14 let, objednaly si samy. Rodice take. Deti 10, dospelych 7...utrata za 1600 se vsim, vc 10% dysko. Za me pohoda, uzili si to vsichni. Vloni jsem delala doma, pro 20 deti. Uz nikdy vic. A to mame zahradu. Pro malinke deti jsem pronajimala MC.
Doma jsem delala hodne dipu a zeleniny na spalicky + nakrajene ovoce. A opekalo se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.