Nepocházím, ale protože doma moc knih nebylo a ve škole jsme prozřetelně šli do knihovny, tak jsem se přihlásila a chodila pravidelně. Teď už míň. Nemám tolik času a když, tak čtu všelijaký odborný texty, věci kolem zahrady, kutění a tak. No a s klukem znovu dávám základku - kolikrát si říkám, že jsem tam asi nechodila - spoustu věci si nepamatuju, ale spoustu zas jo. Takže když narazím na něco, co jsem zapomněla, tak lovím víc do hloubky. To taky zabere čas.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.