Radost? Ja jsem radostna sama od sebe. Fakt k tomu nepotrebuju hmotny veci. Treba mi udela radost si dobre zaplavat a mit dobry pocit z toho, ze jsem uplavala v bazenu kilometr bez zastaveni jako treba vcera. Nebo mam radost z prirody....ze jsem v krasnym lese, ze se koupu v cistym mori. Mam radost z toho, ze mam dite, fakt velkou a trvalou radost. (Uz ma dneska prvni znamku - jednicku z matiky. A zjistili jsme, ze umi anglicky, najednou s nama zacala mluvit anglicky - jak v posledni dobe sledovala v AJ serialy...teda uci se uz dlouho, mela i rodile mluvci.)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.