Přidat odpověď
Magrato - to máte dobrý, naši věnovali mýmu bráchovi byt a mé sestře dům po babi - svý sourozence vypláceli naši. Já nedostala nic s tím, že jednak nic nepotřebuju, umíme se postarat sami a jednak byt jsme měli a dům pro nás nebyl vhodný, protože jsme panelákový typ a oni takhle rozhodli za nás. Ale v tý době už jsme měli náš vlastní dům koupený, akorát nějaká částka by se i hodila. No nebyla. A sestra spolu s domem dostala pár otroků - takže naši byli na.raní, že máme dalšího "haranta", tudíž se netajili s tím, že na nás se.ou a to dělali - nás a děti třeba neviděli 5 let ačkoli bydlí půl km od nás, zavolali stylem - ten a ten má narozeniny, nemáme čas, na kliku pověsíme igelitku. Tehdy to bylo celkem těžký, ale dali jsme to a z mého pohledu vzato jsme na tom ze všech mých sourozenců nejlíp, což naši celkem blbě nesou. Ne to, že se máme rádi a dobře, ale to, že ti, kam sypali, tohle nemají - vztahy na ho.no na všech stranách.
Tak si říkám - asi boží mlýny.
Akorát mám strach, že když se nějaké to téma objeví, tak mě to drápne uvnitř, myslela jsem, že ne, ale ještě to tam je - snažím se toho zbavit a když na to přijde, jsem s tím srovnaná. Ale nejhorší to je, když začnou vykládat o tom, jak vždycky byli spravedliví - i když párkrát jsem jim tu spravedlnost přímo do očí popsala, což se jim nelíbilo, tak už se hlídají, co přede mnou řeknou.
Předchozí