| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Je, je to kontrolováno. Navíc oni mají takové spešl auto, chladící s pultem. nikdy nechybí nic....je tam i datum pořážky a kdy budou příště. Chuťově, jako když to má člověk doma ze zahrádky(my měli krůty , když jsem byla malá)......já už kupuju pomalu jen krůtu a ryby.

A to švagr jezdí asi 5km od domu ještě pro čerstvé pstruhy, ale ty já tu opravdu nemám v okolí nikde. To by jsme jedli jen ty.~t~

jezdí do další asi 3 měst. Opravdu je to hodně hlídané. Nejezdí jen leden, únor...a to pak přijedou a jsou během hodiny vykoupený a můžou jet domů.

Mlékomat je jasný...to je kontrolované dobře, ten máme uprostřed města.

Pokud si jedu natočit mléko na farmu. Je to odbočka přímo z toho tankeru na mléko. A ten se kontroluje hodně často.

vejce na farmě seberu do krabiček a odcházím.

jo pokud někomu nevadí krabicový mléko, a chutná mu ať si ho pije. ale nejdou z něj udělat domácí jogurty.....a jogurtovač mám doma přes 20let a jogurty si děláváme, ale musím i kupovat ...a to většinou hollandie.....pokud jsme doma dva bohatě tím pokryju spotřebu. Kdysi nám to stačilo.

Taky jde asi o to na co má kdo čas.....máslo je za 10-15minut, 20když se s tím člověk fláká.....¨
Za 20minut to má člověk nechystané ve skle na jogurty. A škrob tam necpu.
Ale nedělá se to denně.

Ono je to i tím, že blbě bydlím, špatné zásobování.....každou schvilku prázdné regály.....
jídlo v super hyper nic moc.....

A když už to mám jíst, tak at to aspoň chutná tak jak má....~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.