Fuj - takový podnájmy, co píšete - plesnivý, bez soukromí - no to bych nedala. Já si prostě našla práci s ubytováním - tedy pokojíček 3x3 m, ale soukromí, nikdo tam nelezl, hezký, vymalovaný, umyvadlo na pokoji - sprcha a pračka na patře /ale zas nic hromadnýho, zamkla ses a měla jsi soukromí/ a okolo lidičky, s kterými jsem se mohla a nebo nemusela bavit. No a práci o 2 patra níž - prostě ideál. Plesnivý hnusný pokoje - to by mě jeblo - to nikdy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.