Lído - ze mně šílel můj trenér plavání když chtěl zjišťovat, jak se zlepšuju - tedy abych plavala tzv. na čas. A nemohl pochopit a ani nikdy nepochopil, že tohle mě nezajímá. Já to zlepšování cítím v tom, že se při plavání cítím líp a líp a nějaký čas není podstatný - naopak je to rušivý element. A takhle to mám u všeho - kupř. udělám klik a přišla jsem na to, že při cvičení je ideální udělat jich deset. Tak když se zlepším tak, že jich deset udělám, tak to je konec, víc neřeším - ale kvanta lidí jde dál - jestě dalších pět, ještě deset....... já to tak nemám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.