| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A já naopak doufám, že tyhle "light" produkty nezruší.
Nejím je ani proto, že by mi nějak extra chutnaly (oproti tučné variantě).... já teda už ani nepamatuju jak tučná varianta chutná. Nejím je ani z důvodu, že chci zůstat štíhlá.
Ale kvůli zdravotním problemům. Pokud sním jogurt tučný (smetanový), tak je mi prostě zle. Někdy mám i křeče. Ale spíše je mi prostě zle, často chytnu migrenu, zvracím.
A to nejen smetanový jogurt, ale stejně tak smetanové zmrzliny a nanuky. Takže já jím nanuky a zmrzliny takové ty jak vy říkáte "hnusy" z rostlinného tuku. Nedělá mi moc dobře ani klasické máslo, bohužel, i když mi moc chutná. Takže jím Ramu (jen slabě).
Vše kupuju s co nejmenším obsahem tuku. Aby mi bylo dobře. Vařím s minimem tuku.
Takže opravdu to není vždy o módě, ale o zdravotních komplikacích! ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.