Nemohla bych dělat nic s home office, jak nad sebou nemám bič, tak mám problém se k práci donutit. Vůbec by mě nebavilo dělat cokoliv někde sama, baví mě práce s lidma. Dělám ve zdravotnictví a tato stránka věci mně vyhovuje. Zato mě nebaví administrativa, ekonomický aspekty zdravotnictví jdou naprosto mimo mě, třeba pracovat ve zdravotní pojišťovně mě neláká ani náhodou. No a ekonomika a cokoliv s číslama je pro mě zlej sen.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.