| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sovice,
já jsem na jatkách dělala brigádu, pak jsem si ji ještě prodloužila. Nejvíc mi vadilo vstávání před čtvrtou ráno, protože se tam dělalo od 5, jinak celkem pohoda. Napřed týden na balíčkárně, tam byly samé ženské a vztahy nic moc, pak mě přendali do přípravny u lednice - tam byli jen chlapi a byla tam celkem sranda. Porcovala jsem syrové sádlo na kusy, které pak šly do prodeje, připravovala takové ty rolády v síťce a tak. Je to tedy přesně 30 let, ten provoz vypadal jinak, než dneska a i ten masný sortiment byl jiný, dost se toho ještě dělalo ručně.
Dneska bych tedy z takové práce nadšená nebyla, ale zas "čistá hlava" a tehdy mi to vyhovovalo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.