Federiko, no jasně, že tvoje děti mají nejlepší školy. Ale teď teda trošku přeháníš. V pátý třídě. Nevěřím ti to ani za mák, a to z logických důvodů. Prošly mi rukama stovky dětí tohoto věku, a to nadprůměrně inteligentních dětí. Mám docela jasnou představu, co se dá v průměru od dětí tohoto věku očekávat. A vynechávám z toho svého geniálního syna, toho nejstaršího, protože nikdo takovej u nás na škole roky nebyl a zjevně zase roky nebude. Uvědom si, že tam nebyl dán rámec. Na pár řádků je to podle mě velmi dobrý shrnutí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.