Přečetla téměř všechny příspěvky a dost věcí mě překvapilo.
Kolik pistelekek je proti přirozeným porodů, že se najdou výzvy k tomu aby příspěvky byly mazány protože maminky nabádají k nepravsotem. Celkově mě to překvapilo.
Ale protože mám jiný nároz než jiné pistaelky tak nebudu útočit na správce ať to smaže. Můžu s pisatelem úvodního článku v některých věcech a formulacích nesouhlasit, ale nevidím nic šaptného když má potřebu vyjádřit svůj názor k tomu, že by si přál aby porody, byly přirozené, šetrné, personál k maminkám i miminkům příjemný a vstřícný. A aby nejdůležitějšími osobami porodu porodu byli maminka a miminko.
To že se někdo rozhodne k přirozenému porodu tak neznamená že nutmě odsuzuje všechny maminky co se rozhodly k lékařsky vedenému porodu. Z mnohých příspěvků maminek co rodily "pod vedením doktora" to tak vyznívalo" :-(
Mě byl přizozený porod bližší než lékařský, ale třeba porod doma bych neriskovala. A tím že mě to není blízké (nicméně chápu proč maminky rodí doma) tak je neodsuzuju a ani nenabádám správce ať smaže diskuse a příspěvky o domácích porodech, jen protože mě tato varianta přijde riskantní.
Mě vyhovuje zlatá střední, přirozený porod v porodnici a kvalitním lékařským týmem za zády.
Kačenka
Předchozí