| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsem s ní do té Třebíče jela. Ti puberťáci jsou všichni starší než ona, byli tam i mladí dospělí. V 16 hod jsem jí tam vyklopila a ve 23 vyzvedla. Mezitím jsem trávila čas v místním kině na dvou filmech a pak hodinu čekala v autě, no pakárna. Když přišla, vypadala ok, teda prej chlastačka to byla drsná, ale ona nic nepila. No tak aspoň má zkušenost.

Dádo, cestování závidim jako obvykle. ~R^ Na Sicílii chce manža už snad 10 let (kvůli seriálu Montalbano), ale nějak se tam nemůžem vypravit. Napiš jaký to tam bylo!

Bob, taky se hlásim na kolaudační party. ~;)~v~

Berdo, Pláň je moje alma mater, Dominiku tam taky vzali, ale nakonec jsme se rozhodli pro Radotín (je v hodnoceních lepší a blíž). Kdyby bylo možno, dost mě bude zajímat, co Anička bude říkat. Mně tam teda na Dnech otevřených dvěří dost šokovalo, že se to od dob mého studia za těch 25 let skoro nezměnilo, jen nová jídelna a šatny. Předměty v přírodopisné třídě snad pamatujou ještě generaci přede mnou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.