Inko, prave ji mam v pekarne, davam stejne pomery jako na ovesnou kasi, takze na porci 40g ryze (kupuji ryzi dezertni a nebo rissotovou) a 210ml mleka. Pridavam lzicku masla, lzicku cukru a spetku soli. Necham to projet cely program na dzem, na me pekarne 2,5hodiny. Ryzi pred nasypanim do mleka prolevam horkou vodou. Vetsinou nejim horkou, dam do sklenicek a po schladnuti do lednice, jim s ovocem a javorakem, nebo medem. Ale horka je take vyborna.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.