"Ty jsi průbojná sebevědomá ženská, problém nemáš, méně průbojné a sebevědomé ho mají větší, tlak je pro ně těžší ustát. A nebýt "ostrá holka" není charakterová vada, i ony si zaslouží rovnoprávné prostředí. "
Nejsem moc ostrá holka. Ve skutečnosti jsem docela nekonfliktní a bráním se jedině, když se na mě hodně tlačí. Nemám proč být ostrá, když žádný tlak nevnímám, ale třeba mám fakt jen štěstí na okolí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.