"Ropucho, a jezdíš na víkendy pryč? Možná ti není co vytknout."
Umami, mohla jsem odjet od malých dětí úplně v klidu, muž se automaticky postaral a nikdo to neřešil. Nebo to alespoň neřešil nahlas se mnou. Nechala jsem doma s tatínkem např. dvouleté dítě na týden. My jsme neměli žádné hlídací prarodiče, takže jsme si museli vždycky vystačit ve dvou. O víkendech jsem celkem pravidelně odjížděla za prací do večera, zatímco děti měl komplet na starost muž (to už tedy byly větší, ne batolata).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.