ano i mezi vyučenými kuchaři jsou obrovské rozdíly, jako mezi "vyučenými" doktory, to je jasný ale málokterá nevyučená kuchařka bude tak dobře vařit, jako profesionál školní jídelny vařily blafy, protože to dělaly z plesnivých brambor a nebyly konvektomaty, takže to maso v tom hrnci bublalo od rána, aby nebylo tvrdé a samozřejmě se kradlo, takže se šetřilo, aby si mohly odnést domů tašky jídel
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.