U nás po této tržnici každý mluví jako o ternu (hlavně starší ročníky) jako jo, věci na dušičky či velikonoce tam asi seženou, ale jinak prostě ne, nelíbí se mi to tam... Do Kudowe to mám kousek, ale i do té Biedronky se stavím, jen když mám cestu do Náchoda... navíc když už něco vyjímečně z Polska scháním tak manžel má v práci Poláky... tudíž není problém se s nimi domluvit a přivezou nám to
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.