Přidat odpověď
To jezdíš autem? Nebo autobusem? Říkala jsi že to máte každý den až do večera. Co budeš dělat až bude mrznout? Je to tak daleko, že děti nemůžou na kroužky docházet samy? Nezlob se na mě, ale já bych za cenu toho, že budu až do večera skoro každý den čekat na děti někde venku s miminem, se na to asi vyprdla. V mém případě bych si zorganizovala někoho, kdo tam dítě má a zařídila bych aby mohl dítě vyzvedávat a nabídla bych příspěvek na benzín. Např dcera chce strašně chodit do výtvarky, ale musela bych pro ni jezdit dost daleko autobusem, takže bohužel..pokud tam nebude chodit někdo z blízkého okolí, výtvarka nebude.
Starší dcera chodila na výtvarku do ZUŠ když jsme ještě bydleli ve městě a asi od 10 let dojížděla MHD.
Co to plavání? To plavete všichni, nebo tam na ně čekáš? Oni nemají plavání v rámci tělocviku?
Jsem fakt asi líná matka, ale děti mají všechny kroužky v rámci družiny až na judo, kde je vozí chlap(ten ten kroužek vede).
Je pěkné, že myslíš na jejich duševní rozvoj, ale nemůžeš se kvůli tomu strhat a celá domácnost ti zatím spadne na hlavu...fakt jaké si to uděláš, takové to máš.
Předchozí