| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo - asi takhle. Paní dostala reference a volala mi, že má dvě děti předškolního věku a že pracuje a nestíhá. A že by teda měla zájem o moje služby. Já říkám - a co byste si asi tak představovala? Ona - no tak různě, běžně uklidit, setřít, vyluxovat, utřít prach z vršků sestavy, nádobí, WC a koupelnu a počítám tak 2 hodiny týdně, jednou za měsíc povléknout všechny postele, tak to je hodina navíc. A že bydlí ve 4+1, žádný zvíře. Tak říkám - no tak já přijdu a dohodneme se. Provází mě bytem, všechno takový normální - tak říkám - dobrá, tak to můžeme zkusit. Ona ještě o tom praní a sušení - no ale to jsme se nedohodly. Jsem na odchodu a vzpomněla jsem si, že jsem neviděla pokoj dětí, abych věděla. Ona že jo a otevře dveře a málem mě omejvali - tak říkám - takže tohle tady jistě nebude, že ano. A ona klidně - no já vám tady připravila plánek, abyste věděla, kam co patří - v tom dětském pokoji. Odešla jsem prakticky jen se slovy - to se nezlobte, nemám zájem, nashledanou. Paní byla poněkud nervní, takže za mnou na chodbu cosi vykřikovala - asi že si nevážím její nabídky /volně přeloženo/.
Ale to je u všeho - máš zájem, nemám zájem. Nic divnýho.
U toho muže mi ten úklid taky přišel divný - peníze skvělý, tak jsem se zeptala - že prej když nebude nikoho platit, tak je jasný, že uklizeno nebude a divil se, že se divím, že když uklízím, tak že uklizeno je. Akorát měl příšerný binec na psacím stole v pracovně, ale jsem zvyklá na tohle nesahat. Pokud tam chtěl vyluxovat, tak otevřel dveře do pracovny, když byly zavřené, nechodila jsem tam.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.