Susu - já se s tím setkávám celkem často a nikdy bych si nedovolila oslovit jiného člověka jiným jménem, než má v rodném listě, pokud by si to vyloženě nepřál jako např. zmíněná Žaneta - jmenuju se Žaneta a říkejte mi prosím Žeňa. Pokud by to neřekla, bude to Žaneta, i kdyby se mi stokrát víc líbilo Žeňa. Je mi fuk, jak moc ti to je nesympatický, nicméně pokud mě někdo osloví jiným jménem než je to moje, tak prostě neslyším. Kdo si mé správné jméno nepamatuje, tak ať na mne nemluví. Je to snadný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.