Přidat odpověď
Klid, Buchli. Takovi lide vzdycky byli, jsou a budou. I kvuli nim ucitele odchazeji - nemaji zapotrebi delat svou narocnou praci a schytavat to ze vsech stran - od vedeni, deti, inspekce, ministerstva, rodicu, politiku a na zaver jeste v rodine, ktere nemuze doprat to, co ostatni. A to kvuli tomu studoval, zatimco velka cast jeho kritiku uz davno pracovala a uzivala si. Po uciteli se zada dokonalost, a k tomu je vystaven silenemu a nespravedlivemu tlaku.
Nemyslim, ze jsou vsichni ucitele skveli nebo mizerni. Stve me, ze moje deti narazily letos jen na asi 2 dobre ucitele, pak jednoho prumerneho, par mizernych a hlavne na sileny system - a nejvic to, ze by nic zasadne nevyresilo prevest je do jine skoly (uz jsem provedla rekognoskaci terenu v dojezdove vzdalenosti). Dekuju bohu, ze mely uzasnou ucitelku v 1. a 2. tride. Jenze ten system je spatne, tezko vinit jednotlivce (az na extremni pripady, ale to je v kazdem povolani).
Tam, kde platim za vzdelani, mame kliku na neuveritelne dobre ucitele. Skoda, ze takovi nejsou v nasi skole a jsem rada, ze si je zatim muzu dovolit.
Předchozí