Zasáhla bych v momentě násilí na dětech. Sama jsem vstoupila i mezi rodiče, kteří se hádali o dvouleté dítě tak že jeden ho tahal pod rameny a druhý za nohy a řvali na sebe jako koně. Natož kdyby někdo bil cizí dítě. Můj muž mě ovšem už několikrát varoval že si mám hledět svého, abych nedošla k úrazu. U dětí mi to nejde. Hlásila jsem i jednu rodinu Ospodu a 2x jsem tady na vsi vstupovala rodičům do rozjeté akce, kdy dítě nechali doma, šli chlastat a ono se je vydalo hledat a srdceryvně plakalo a bloudilo ulicí kousek od nás, kde ani nebyly lampy- a podruhé lítaly tašky z domu, matka ječela a dítě kvilelo na ulici. Šla jsem tam jako jediná. Stačilo se nedívat jinam a oni přestali.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.