Přidat odpověď
"už mě trochu unavuje to tvoje "jak víš", "jak viš, že ne". Já to NEVÍM. Stejně jako to nevíš ty. "
- ano, ani jedna z nás to neví. Ale ty předkládáš jako fakt, že by rodiče neřešili.
" Dávám to jen k úvaze jako možnou variantu a jako protipól té tvé původní analýzy, která byla ve prospěch těch děcek."
- nějak si nevybavuji, kde jsem psala analýzu ve prospěch těch děcek
"Škola do toho vstupovat nesmí, takže vlastně v tomto příběhu nemáme nikoho,kdo by nezvednou mládež aspoň upozornil, že takhle se chovat nemá."
- že do toho škola vstupovat nesmí je dle mě v pořádku (už jsem totiž jako dítě i jako dospělá potkala i nekompetentní učitelky)
A pokud jsem dobře četla úvodní příspěvek, nezvednou mládež upozornilo na nevhodnost jejich chování hned několik spolucestujících v MHD.
"Z toho si ty děcka vezmou jen to, že se můžou chovat jak hovada dál, protože jim všechno projde."
- z této historky si možná vezmou to, že pokud se budou příště zase chovat jak hovada, mohou se dostat do konfliktu s okolím.
Opravdu netuším, jestli by neopětovaná facka zaručila, že pro příště se obdobného chování vyvaruje.
"To by bylo podle tebe taky v pořádku?"
- Podle mě prostě nebyla v pořádku ta facka - hlavně ta první facka. Reagovat fackou na slovní urážku je dle mého přestřelené, a pak se ještě divit, že byla facka opětovaná a chtít volat policii...
Předchozí