Prosím tě, a jak mají ošetřeno pojištění? Pokud by se něco těm dětem stalo a učitelka pracovala na černo. Já tohle nepochopím. Já právě v několika školkách vedu ranní kroužek a s každou mám smlouvu, kde se řeší všechno možné i nemožné. A to tam jsem jednou týdně půl hodiny a kroužek platí rodiče rovnou mně.
Kat, spíše bych hledala občasné hlídání večer. Na občasné přilepšení to stačí a asi platí líp než Tesco. Ale nemám osobní zkušenost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.