Já jsem teď držela palce svojí sestře, která taky čekala na super chlapa do 29. Vdávala se letos v květnu, bylo jí 31. Otěhotnět se pokoušela od svatby a teď se jí to povedlo. Mimi mělo narodit v polovině června...tak zas držíme palce, aby to dobře dopadlo. Hele nemám křišťálovou kouli a nevím, jak jste na tom oba zdravotně. Spíš ale taky mám názor, že by se to nemělo moc odkládat, protože znám hodně lidí, co to tak dlouho odkládali, až to pak nešlo. Pak měli spoustu stresů s umělým oplodněním...to se pak tloukli do hlavy, že do toho nešli dřív. My jsme měli první dítě v 21. Je nám 35 a plodní jsme až moc...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.