| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Konzervo souhlas.
Jinak fakt boží diskuze.

Jen ještě k tomu autu. Jako je poměrně běžné že majitelé firem mívají auta psaná na firmu. I často jejich manželky. Tam bych podotkla že jde o manželky a firma je obvykle i součástí SJM. Samozřejmě jsou i případy kdy majitel nechá užívat své auto své pouze přítelkyni. Ale obvykle si na to nemusí brát na sebe úvěr ta přítelkyně.

Ale teda dát SVÉ firemní auto ovázané mašlí jako dárek (a stále si nechat) to je teda level o kterém jsem zatím neslyšela. ~t~ Ale holt vše je jednou poprvé.

Já se fakt nechci zakladatelce vysmívat, chápu že pro ženskou která si zažila své je i možnost užívat cizí auto vlastně luxus, ale díky těmto "drobečkům od stolu", které jí ten chlap nechává, bohužel nevidí celou situaci reálně a z nadhledu.

p.s. I když jsem se fakt ztratila v tom kde je vlastně auto na které si brala úvěr. To se prodalo ? Proč? A úvěr zůstal? Proč ? A teď asi jezdí jiným. Jak se koupilo toto ?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.