U dvou mladších mám zkušenost, že buzení vrcholilo kolem roku a s ním i moje únava. Ale i tak se prostřední ještě pak zhruba rok budila na mlíko uprostřed noci, u nejmladší jsem to odbourala až po odstavení v roce a 3/4. Ale já jsem měkká matka, na uřvávání nejsem stavěná. Naopak nejstarší prořvala první 3 měsíce, ale pak už spala 12 hodin v kuse, ovšem v roce a půl přestala spát přes den.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.