Žženo, jasně že se choval tak jak mu bylo mnou dovoleno. Já obecně nerada někoho do něčeho tlačím, sama jsem člověk co potřebuje osobní prostor a neomezování. A tak nějak předpokládám, že dospělej svéprávnej člověk ví jak se chovat, že reciprocita (nějaká) je ve vztahu nutná apod. A ano, mluvila jsem o tom. Zbytečně. Prostě jsme se nesešli, není třeba nad tím hloubat. Já doufám, že si to nějak přebral a další rodinu takhle neohrozí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.