Přidat odpověď
Když mě postihlo výrazné krvácení mimo cyklus, tak jsem uložila k jedné sousedce dítě, druhou jsem požádala o odvoz ( protože jasně, že všechno se děje, když je manžel na noční ) a odjela jsem na gynekologii do nemocnice.
Ona tady tak ta okresní nemocnice funguje, že tě pošlou rovnou na oddělení z vrátnice- jakože pohotovost.
Vyšetřili mě, ujistili jsme se oč asi nejde, dostala jsem instrukce, jela domů a pak nastoupila na operaci.
RZS mám v hlavě jako poslední možnost, tedy první možnost pro velké průsery typu infarkt, mrtvice a ujetá noha v práci.
A jsem takový obtěžovatel, že asi 2x jsem volala na dětské o víkendu pro radu- na co mám podezření, co by oni udělali, kdybych přijela a jak to vidí. Nevím, co si konkrétně mysleli, ale byli v pohodě a vstřícní.
Pokud jde o pohotovost, mám blbý zážitek s dcerou, to jsem při přechodu mezi pohotovostí a ORL to tříleté dítě na chvíli posadila na lavici a otočená zády jsem si vzteky 20 sekund pobrečela, abych nedostala nálepku agresivní matka a uvolnila ze sebe tu směsici blbosti a ponížení, co se mi od doktorky dostalo.
Sama za sebe vím, že žádnou službu nezneužívám, jsem šťastná, když ji nemusím využívat a tady ty stesky trochu chápu, ale ve skutečnosti si myslím, že peníze ve zdravotnictví utíkají především jinde a za pacienty to nejde....
Předchozí