Nech se okamžitě objednat na alergologii. Tam mu udělají vyšetření hlavně zjistí, jestli není na něco alergický. Máte doma nějaké zvíře? Moje děti se nesmí zvířat ani dotknout a už vůbec s nimi nesmí být v jedné místnosti. Taky mu udělá spirometrii a zjistí jak moc funkční průdušky. Obvoďačka nemá vůbec žádnou kapacitu, jak dítě s astmatem vyšetřit. Já jsem v únoru panikařila s dušností a obvoďačka mi řekla, ať jí dám dithiaden a necám odpočinout...alegroložka jí nenaměřila vůbec žádnou funkci průdušek a jeli jsme expres na JIP. Kdybych poslechla obvoďačku, dítě mi usne a nejspíš se už neprobudí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.