Já je nechávám v troubě (nebo ve velké krabici) s hrnkem vody. Perníky si z té vody něco vytáhnou a změknou. Pak se ty změklé nesmí skladovat v teple a suchu -- zase by ztvrdly. Já je mám většinou v papírové krabici s víkem ve studené spižírně. Nebo ty změklé nechávám v plechové krabičce.
(http://catalinapece.blogspot.cz/2012/04/medove-pernicky.html -- tenhle recept je jeden ze dvou, podle kterého perníky peču já. Jsou moc dobré a vyběhly jen tak akorát. V článku jsou i informace o měknutí a skladování.)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.