Dášo, až budeš chytat ty letenky, tak dej vědět, taky přemýšlím kam příští rok.
Zatím jsem zamluvila Itálii na lyže, přesně v termínu našich jarních prázdnin a ještě jsme se musely vystřídat s kolegyní, takže každá na 4 dny a vyšlo nám to přesně na den, tak první prázdniny vyřešeny k všeobecné spokojenosti. Původní kolegyně jde do důchodu, tak tam mám teď jinou a ta má taky školní děti, což bude blbé hlavně u těch krátkých prázdnin a taky je boj o první týden o velkých prázdninách.
Bobo už taneční? Toto letí, já jo naposledy viděla snad jako prvňáčka
A neříkej, že už máte po pubertě, myslím že tak rychle se toho nezbavíme
U nás je to zatím na vzestupu, nejvíc asi to odmlouvání, nafouklá huba a vzdechy, ale jinak to zatím jde. Nechce, ale pod pohrůžkou ztráty výhod to nakonec nějak udělá.
Dášo já už bych tu kolaudaci strašně ráda připravila, ale stále se to moc nehýbe :-( O víkendu přijela mamka už ve čtvrtek, takže jsme makaly 3dny, ale fakt jely, jsem si sedla akorát na oběd a na záchodě, jsem totálně zbitá a není to na oko moc poznat. Teda ve sklepě krabic ubylo, ale v bytě není žádný extra patrný pokrok vidět. Teda ubyly jedny krabice a vystřídaly je jiné
Jen koupelnu jsem rovnala snad celý den, jsem to tam nemohla nacpat, asi 6x jsem vše totálně přerovnala a stejně je to takové divné, když tam není to, co tam bývalo a ještě o min. 1/2 méně prostoru.
Kuchyň je taky vyrovnaná, ale zbývají věci nevím kam vůbec dám, takže obložená linka a opět chybí místo. O Ondrově pokoji ani nemluvím, tak vybuchl granát. A teď budeme 2vikendy pryč, takže zase nic..
Ale všechno bude! Hlavně aby dveře co nejdříve přišly