Přidat odpověď
libiku, nezlob se, ale to co píšeš je mimo
že napíšu o cizím dítěti co má a nemá rádo? po těch desítkách diskusí, kdy si monty zoufala, že S. nesnáší, ale opravdu nesnáší matiku mi nepřijde nijak divné, když to beru jako fakt. Jo, děti se mění. Pak lze ale napsat "no ale představ si, že on šel nějak do sebe, má z matiky jedničku a má ji docela rád" namísto "ale já nikdy nenapsala že nesnáší matiku, to je to vaše závistivé překrucování, trojku neměl ani nepamatuju". Přiznám se, že mi to připomíná moji psychicky nemocnou matku která jeden podle vzoru "s tou já nemluvím"=mluvila s ní včera a pohádaly se, do konce týdne budou zas kamarádky, "peníze si nepůjčuju" = půjčila si minulý týden, ale zrovna dnes ne, případně "tam nikdy nepůjdu"= za týden jsem tam jak na koni. "dorty nejím"= včera mě pustili z nemocnice, kde mi nasadili inzulín, takže jsem si ještě žádný nekoupila, ale zítra mě ty větrníky fakt zlákaj.
Asi jsem na to vysazená.
protože to pak naštvě i někoho, jako jsem já, kdo proti monty nic nemá (známe se fakt dlouho) ale kdo si prostě odmítá připadat jako závistivý pitomec.
Předchozí