Přidat odpověď
tak jo, zefýr, uvedu příklad (a přiznám se, že jsem se hodně snažila ho nenapsat, ale jiný příklad mne nenapadá a tento je dost vypovídající)
monty řešila přijímačky, možné gymply, každý den velká diskuse (nejen jí založená, ale točící se okolo jejího problému). MImo jiné psala, že se S. chce stůj co stůj hlásit na gympl X. Protože gympl X trochu znám a vím jak je zaměřen, zeptala jsem se, dza je to fakt dobrej nápad, když S. nebaví (nesnáší) matika/u. To, co se rozjelo na tento můj dotaz byxlo nad mé chápání a skončilo to tak, že jsem si připadala jako totální k.áva protože si snad myslím, že S. je nějakej blbeček a že patří na gympl pro blbečky, ale on že blbeček není a může se hlásit kam chce, že je dobrej, výbornej, geniální a jen mu nejde ta matika. Protože ode mne nidky nepadlo ani slovo hodnocení malého montyho stran jeho "blbosti" (osobně si myslím, že je to chytrej kluk), dost se mne to dotklo. MOnty to tehdy završila tím, že popřela, že by kdy psala, že syn snad nesnáší matiku (převedla to tuším na to, že nemá rád počítání a z toho byla diskuse, z kolika % se v matice počítá). JO, připadala jsem si jako totální nána. A včera nebo kdy tady byla ta diskuse o doučování to bylo to samé opět. Asi je jediná možnost na monty nereagovat (což může být těžké, když je všude), protože toto se nedá vysvětlit ani změnou názoru (myslela jsem si že XXX, ale ukázalo se YYYYY)
Předchozí