Přidat odpověď
Gabi, ano maso na pánvi nebo na grilu do 30 minut stihneš - ale nebudeš ho přece dělat denně, ne?
Dneska jsem dělala masové kuličky ( teda vlastně malé karbanátky), rajskou a knedlíky. Zabralo mi to tak 50 minut od chvíle, kdy jsme vlezla do kuchyně a postavila hrnec s vodou na knedlíky na sporák. A to jsem nikde neměla prostoje, na každé plotýnce se chystalo něco jiného. Když budu chtít udělat zapečené brambory, musím je nejdřív uvařit ve slupce, nechat vychladnout, pak připravit, zapéct - klidně se akce protáhne do dvou dnů. Ano, vlastním chystáním jídla strávím těch inzerovaných 30 minut, můžu mezitím dělat jiné věci, ale nemůže začít vařit v šest s tím, že v půl sedmé bude večeře na stole. O tom se tady už nějakou dobu vede diskuze.
Předchozí