Přidat odpověď
Půlko,
já nevím, narovinu - jsem tam zanedlouho rok, původně jsem měla dělat v té firmě i jinou práci a na tu jsem prošla školením. A vůbec jsem to nepobírala. Vyděsilo mě to - na PC dělám léta, samostatně, naopak jsem donedávna školila i jiné na programy, které mě samotné nikdo nevysvětlil, poraď si jak umíš (i když tedy byly celkem jednoduché a blbovzdorné). A najednou jsem to vůbec nepobírala, asi to tedy bylo i formou toho školení, které nevedli školitelé, ale ajťáci a neuměli to vysvětlit v souvislostech. Ale nakonec nějak pobrala (ale v té skupině, kde byli hlavně studenti, jsem prostě byla nejpomalejší) a pak mi přidělili ještě jednodušší, sice objemově větší, ale mechaničtější práci a tu tedy dělám doteď. Trochu bylo poodhaleno, že v té předchozí se občas vyskytla chyba a že to tedy vyřešili jinak a přidělili mi tedy větší objem té jednodušší práce. Ale popravdě mé pracovní sebevědomí touhle zkušeností zase pokleslo. S tímhle programem jsem předchozí zkušenost neměla a je poznat, jak se s věkem člověk hůř a hůř učí.
Předchozí