Přidat odpověď
Mně to taky nepřijde legrační a taky bych se bála, to přiznávám. Nechci nic slyšet. Proroctví mohou být sebenaplňující. Sice i v dobrým smyslu, ale nebezpečnější je to v tom špatným.
Jinak k těm kartářkám - loni se mi často objevovala na FB zdi jedna, nebudu jmenovat. Asi poměrně známá, několik z mých přátel ji mělo v přátelích, tak proto. Podle mě neuvěřitelná sebestředná hysterka, která ve svým poměrně vysokým věku měla v životě neskutečnej bordel. Různě se scházela a rozcházela s nějakým chlapem, hysterický výlevy, obecenstvo to zjevně kvitovalo s povděkem. Přiznám se, že jednou jsem i váhala, jestli nezavolat Alraune, protože zjevně se znají, protože jsem měla strach, že si ta ženská něco udělá. Jinak, bylo to nastavené tak, že jsem to viděla, ale nemohla reagovat. Už se mi to tam neobjevuje, tak ani vlastně nevím, jak se paní má. Ale rozhodně by to nebyl nikdo, na koho bych se obracela na pomoc ve vztazích a v životě vůbec, když jsem viděla, jak to ve svých skoro padesáti letech vede jako nějaká čtrnáctka snad.
Předchozí