Ta starší městská je Tom Tailor, přiměřený retro střih. Jenže nosím pár let v kuse (protože to je nejteplejší slušně vypadající věc, co mám) a látka už holt úplně nedrží. Chtěla bych klidně další úplně stejnou. Lyžařská je Bogner z nějaké super slevové akce (normální cenu bych nezaplatila ani omylem). V největších mrazech životzachraňující. Loni jsme lyžovali v -18 a bylo mi teplo. Obě peru v pračce, suším v sušičce. Když jsem neměla sušičku, sušila jsem na radiátoru a občas protřepávala. V sušičce by měl mít člověk teoreticky tenisáky. Většinou zapomenu, nevidím ale rozdílu. První je promokavá, druhá ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.