Fren, tak já se stěhovala asi patnáctkrát v životě, možná i víckrát. I když většinou v rámci jednoho města. A dojížděla jsem nějaký čas do Prahy stopem. Nelpím na žádným místě, že jdu domů říkám, i když jsem někde na pár dní v hotelu. Nebavilo by mě dojíždět furt stejnou trasu, ale práce snů je taková, kdy bych mohla cestovat každou chvíli někam jinam. Taky proto jsem se vždycky hlásila na každou služebku a brala každou práci spojenou s cestováním. Sedět na jednom místě mě nebaví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.