Dnes večer si pro něj pojedu.Místo v mrazáku snad mám, nějakou zkušenost s porcováním masa taky, umím rozebrat na součástky jehně. Ale i tak uvítám tipy, co a jak dělíte, co se vám osvědčilo a co ne. Počítám, že z kostí udělám vývar, velké kusy masa taky zvládnu. Co moc nevím jsou takové ty zbytky a třeba kůže, co s ní, vyvařit do toho vývaru? A nejspíš tam bude i nějaký tuk, někdo ho snad škvaří?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.