Grainne, ja si tu narozdil od tebe ucty s nikym nevyrizuju a ani nemam snahu nekomu kopat do babovicek. Dokonce ti ani nepisu, ze mas debilni napady. To mi prislo od tebe obzvlast mimo. Ze po setkani s nejakymi konkretnimi debilnimi napady nejakych pedagozek mas potrebu opakovane napadat me, to mi pripada uz skoro jako diagnoza. Stejne jako tvuj stihomam ohledne fotky. V nazorech v teto diskusi souhlasim se senedrou. Proste jsem ti chtela sdelit, ze ty nevis vubec a zakladatelka to vi zprostredkovane jakym zpusobem byl ukol zadan. Nefunkcni tatinek je bolestny problem pro dite. I kdyby ucitelka ukol zadala jakkoli. Ja se casto setkavam s tim, ze rodice skolu o podobnych problemech neinformuji. Takze se bohuzel muze stat, ze dojde k nejake diskusi, treba v jazyce, ktera i pri opatrnosti ucitelky muze byt pro dite neprijemna...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.