Xylitol neboli březový cukr, chutná i vypadá úplně stejně jako cukr, používám už celkem dlouho,(má to údajně lehce projímavé účinky, ale nic zásadního na sobě nepozoruji) http://www.dumbylinek.cz/prirodni-sladidla-a-cukry/147/sweet-nature-xylitol-prirodni-sladidlo-1-kg
Erythrit (Erythritol) je podobný jen z jiného zdroje, taky chutná i vypadá jako cukr http://www.dumbylinek.cz/prirodni-sladidla-a-cukry/146/sweet-nature-erythtit-prirodni-sladidlo-1-kg
Používá se ještě stévie, ale ta mi chuťově na slazení nevyhovuje - cítím tam pachuť. Ale jedla jsem z ní cukroví a to mi chutnalo.
Ještě je kokosový cukr, ale ten jsem zatím nezkoušela.
Podívej se tady: http://www.dumbylinek.cz/308/prirodni-sladidla-a-cukry
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.