Jo, je to tu pořád strašně zkostnatělé. Třeba mě ale těší, že moje dcery velmi citlivě vnímají, co je blbě, prostě nejsou semleté stereotypy, takže i z této zkonstnatělosti patrně vede cesta. Lidem tu chybí sebevědomí. Ženy toho na sebe nakládají moc a ještě si přihodí vinu za to, jak se muži chovají. No a muži to ochotně ženám na hrb přihodí. Kolikrát jsem jen v poslední době slyšela kecy o TĚCH feministkách (nikdo přesně neví, kdo to je, ale zaručeně jsou a za všechno můžou).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.