Jakej je rozdíl (nutričně) v tom, když si dáš třeba rohlík (sacharid) namazanej trochou másla (tuk), do toho pár plátků kvalitní šunky (bílkovina) a kus rajčete a salátu (vitamíny, vláknina), a když si dáš přírodní vepřovej plátek (bílkovina) opečenej na tuku (tuk) s bramborama (sacharid) a zeleninovou oblohou?
Chápu, že CHUŤOVĚ někoho víc uspokojí ten plátek, ale NUTRIČNĚ už to zas až takovej rozdíl nebude.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.