| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já už nad tou naší situací radši nepřemýšlím, teda snažím se, ale stejně fakt špatně spím

teď jsem koukla na seznam, kam si píšu dárky, abych zjistila, jak moc jsem rozmařilá

takže všechny děti dostanou dohromady tu albi tužku + 4 knížky k tomu s tím, že to bude hlavně pro ty menší (suma sumárum 2500, ale připadá mi to užitečné, hlavně pro předškolačku, je tam tuším angličtina, lidské tělo, nějaká zvířata a kouzelné čtení). A akvárka už požrala asi dva tisíce.

a pak nejstarší dcera lego + stíny + knížky + penál + ten blbej míč ~:-D + ryba do akvárka

prostřední modelína + stíny + figurky elsa a anna a spol +maska orla + interaktivní sova + zas ta ryba

nejmenší robot + převracející se auto + dopravní značky + bagr a asi dostane sanitku a policejní auto a zas asi ta blbá ryba (třetí akvárko nekupuju musí přežít v nějaké velké zavařovací sklenici)

ještě mám v plánu koupit nějakou společenskou hru

ale ať počítám jak počítám, k 11 tisícům to bude a žádné rozmařilosti nevidím

je tedy fakt, že pěti tisíc jsme dostali od babičky a ještě asi něco dostaneme od druhé.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.