Mně tyhle striktní zásady připadaj divný. Já si na jednu stranu říkám, že jsem ty děti klidně mohla mít pozdějc (kvůli věcem, co se dají dělat jen za svobodna a bezdětna), a na druhou stranu, že kdybych je měla dřív, tak už by byli dospělí(a já už bych měla klid). Ale co z takových úvah, všechno se holt naplánovat nedá. Věci jsou tak jak jsou a budou tak jak budou. A je to tak správně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.