| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mně to nevadilo, když byla dcera malá, vůbec jsem neměla čas takové věci ani brát na vědomí a jí se podobné záležitosti líbí. V první třídě měli nějakou čertovskou diskotéku se soutěží o nejlepší čertovskou masku, tak to si pamatuju, protože jsem musela vyrábět kostým. A někteří rodiče pak brblali kvůli práci navíc ještě za půl roku.
V devítce chodila dcera sama s tou skupinou za anděla a divila se, že některé děti se bojí. Tak to jsem jí taky pomáhala vyrábět kostým. Ale ona se čertů jako malá taky bála, ale ve škole už asi ne.

Na druhou stranu já jsem byla úzkostné dítě a Mikuláše jsem ráda neměla, kdybych věděla, že bude ještě ve škole, budu se klepat od rána a do školy nebudu chtít jít. Ale v tom by mi vyhověno nebylo, tak bych to ani doma neřekla, spíš by se mi ještě smáli. Samozřejmě jsme se nebála čertů jako tak, ale celkově jsem neměla ráda kontakt s neznámými lidmi a velkých spolužáků jsme se celkem některých i báli.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.