Zatím jsem ještě nikomu neřekla, že jeho dárek nechci. Ale také jsem zatím nedostala nic drahého a přitom vyloženě nevhodného. Určitě bych (slušně) odmítla jakékoliv živé zvíře a nejspíš bych neabsolvovala žádný adrenalinový zážitek, pokud by mi ho někdo dal. Simulátor tedy za adrenalin nepovažuju (předpodkládám, že přežijí ve zdraví i ti, co "letadlem" havarují), ale kdyby se mi něco podobného fakt nelíbilo, stálo to hodně peněz, dal mi to někdo z blízké rodiny a věděla bych, že to jde vrátit nebo vyměnit, možná bych to co netaktněji navrhla. Kdybych já něco takového dala manželovi, tak to vrací na 99 %, on je ten typ a považoval by to za zbytečně utracené společné peníze. Ale já ho znám a drahé dárky mu prostě bez konzultace předem nekupuji, resp. mu je nekupuji vůbec (zařídí si sám), leda na Vánoce, kdy je vhodné, aby pod stromkem něco měl.
Podle mého v podobném případě hlavně záleží na tom, jak se co řekne (a případně i na přecitlivělosti dárce, která v těhotenství může být zvýšená)